Más-képp Láthatod a világot: jól. rosszul, mas-képp
ÚJDONSÁGOK
 
Menü
 
Ajánlott oldalak
 
Naptár
2020. Július
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
NEM KÖVETENDŐ Tippek a napi munkavégzéshez

Tippek és trükkök, a napi munkavégzéshez.

A következő,  munkakörök és alkalmi elfoglaltságok szerint lebontott tipp-mixet, hazánkban gyakran előforduló esetek alapján állítottuk össze.

Követésük, csak annyira kötelező amennyire az olvasó erkölcsi illetve morális küszöbszintje azt megengedi. Annak ellenére, hogy Magyarországon ugyan olyan emberek élnek mint más nyugati országban, előfordulásuk inkább hazánkra jellemző.

Szinte mindegyik eset, hozzájárul az ország jelenlegi társadalmi és gazdasági színvonalához.. Egy rossz szolgáltatás, a munkáltató megkárosítása, még az udvariatlan kiszolgálásnak is infláció növelő hatása van.

 

Alkalmazásuk esetén, semmiféle felelősség az oldal szerkesztőit nem terheli !

 - Bolti eladó

- irodai alkalmazott állami hivatalban

- Személy és vagyonvédelmi szakember

- Rendőr

- Vásárló

 


Bolti eladó:

Ha Önt eladói tevékenységre alkalmazzák egy magán boltban.

1.Munkába érkezése után, szánjon rá pár percet, a napi Munkaszerződés kitöltésére. És ne felejtse el azt zárás után megsemmisíteni.

2.Keressen magának a bolt területén olyan kényelmes helyet ahonnan jó rálátása van az egész területre, így rögtön fedezékbe vonulhat ha feltűnik egy vásárló.

3.Ha a nézelődő vásárlót, ráutaló magatartásával nem tudja eltántorítani a vásárlás szándékától, akkor vegyen fel olyan ábrát, mintha Ön nagy szívességet tenne azért mert hajlandó felfüggeszteni a barátnőjével folytatott mobilbeszélgetést.

4.Abban az esetben, ha a kedves vásárló olyan terméket lát meg a polcon, amelyre Ön pont most mondta, hogy nincs, akkor hazudja azt, hogy hogy Ön csak beugrós.

5.Vásárlók és egyéb bolti teendők hiányában, eszébe ne jusson megismerni , hogy lényegében milyen termékeket is árul. Hisz a fizetését arra kapja, hogy bejárjon.

6.Csak akkor álljon neki a termékeken leülepedett por letörlésére, ha a Főnöke legalább háromszor nyomatékosan erre utasítást add. Elvégre Ön eladó és nem takarító.

7.Figyeljen arra, hogy azokat a termékeket amelyeket zsebre eladót vagy hazavitt, ne írja fel a napi eladott termékek lapjára. Elvégre a napi 4-5000 Ft fizetést ki kell egészíteni.

8.Ha egy vásárló olyan termék iránt érdeklődik amelyen nincs feltüntetve az ár, mielőtt árat mond próbálja megállapítani:

a.külföldi turista.

b.nem külföldi de drága divatos ruhákat visel.

És ha az a vagy a b pont igaz, akkor tripla árat mondjon.

9. Ön Szentendre határában dolgozik egy hipermarketben. Az információs pulthoz van beosztva, egy vásárló egy nem beárazott merev falú uszodának szeretné megtudni az árát.

Mondja neki azt, hogy menjen vissza az uszodához keresse meg és írja fel a 13 jegyű kódot, majd hozza vissza önnek, mert csak a kód ismeretében tud árat mondani. A termék neve és típusa nem elég. Eszébe se jusson személyesen utána nézni, elvégre Önt nem azért fizetik, hogy dolgozzon hanem , hogy a munkahelyén tartózkodjon és a vásárlókat dolgoztassa.

Irodai alkalmazott állami hivatalban:

1.Ne aggódjon ha elkésik a munkahelyéről, az ügyfelei meg fogják várni.

2.A munkába menet ne felejtsen el Blikk,Story magazint stb. vásárolni, így amíg az ügyfelei önre várnak nyugodtan művelődhet.

3.Ha esetleg az egyik ügyfelének sikerül az ügy elintézéséhez szükséges összes íratott ön elé tennie, akkor mondja azt, hogy az egyik nyomtatványon az aláírás nem olvasható. Elvégre nehogy már az első körben sikerüljön neki...

4.Előfordul , hogy az ügyfelek nem jelentkeznek az Interneten előre lefoglalt sorszámmal a megadott időben. Ilyenkor, eszébe ne jusson szólítani valakit a váróból, elvégre önnek kiadták, hogy naponta maximum mennyi embert fogadhat de azt nem, hogy mennyi a legkevesebb.

Személy és vagyonvédelmi szakember:

1.Annál jobb a felkínált munka minél kevesebbet kell dolgozni.

2.Lehetőleg éjszakai munkát vállaljon, mert akkor tud aludni.

3. Igyekezzen közel parkolni a munkahelyéhez, így könnyebb lesz a raktárból a nagy festékes és csavaros dobozokat az autója csomagtartójába tenni. Elvégre ki kell egészíteni a fizetést.

4. Ha munkahelyet vált és új objektumot őrizz, ne felejtse el tájékoztatni a haverjait , ismerőseit.

Tehát például, olcsó festéket nem tudok hozni a héten de Audi indítómotort igen.

5.Ha riasztóberendezéseket értékesít, és a vásárló nagyobb hatótávolságú infraérzékelő fejet szeretne, akkor menjen hátra a raktárba, kapja szét és fordítsa el a szenzort takaró műanyag kupakot. Így már nyugodtan mondhatja, a vásárlónak” ez a nagyobb hatótávolságú szenzor, de 2000 Ft al drágább”.

Rendőr:

1.Bankrabláshoz hívják, és látja,hogy a pénzeszsákok már az utcán szabadon hevernek. Nyugodtan elemelhet belőlük egy párat, csak arra figyeljen,hogy lehetőleg ne a Széna téri térfigyelő kamera előtt tegye.

2.Ön szívesen megy hétvégén dolgozni, hisz tudja jól, hogy nagyon sok az olyan ittas vezető aki örömmel megválik pár százezer forintjától, csak ,hogy ne veszítse el a jogosítványát.

3.Este van, és az utcán egy csinos lány sétál egyedül. Ön tudja, hogy a bulihoz kell még 4 kolléga és akkor vihetik a lányt „igazoltatni” egy sötétebb utcába. Hisz semmi akadálya annak, hogy elhagyják a szolgálati területüket. A bíróságon is csak ezt fogják majd megállapítani. Hisz Ön szolgál és véd.

 Vásárló:

Ön és kedves családja éppen vásárol az egyik bevásárlóközpontba.

1.Igyekezzen mindig a bevásárlóközpont bejáratához közel parkolni. Ne foglalkozzon azzal, hogy egyes parkolóhelyek a mozgássérültek számára vannak fenntartva. Azért mert Ön beáll a helyükre nem lesz sem szabálysértő sem lusta. Azzal se foglalkozzon, ha Ön netán olyan közel áll be a másik autójához, hogy az már nem tud beülni. Elvégre ez nem az Ön problémája, minek állt oda.

2.Ha 3 éves kislánya ragaszkodik, a pedálos traktorjához, akkor hozza azt is be a bevásárlóközpontba. Elvégre inkább a boltban törjön a gyerek mint otthon.

  3.Ha netán megszomjazik vagy megéhezik, nyugodtan egyen és igyon, hisz a hipermarket biztosan meghívta önt ebédre. Tehát ha esetleg mielőtt a kasszához érne, és elvesztené a még ki nem fizetett de már elfogyasztott fagyik, csokik csomagolópapírjait vagy az üdítők dobozait, ne aggódjon miattuk. Ön biztosan nem lesz tolvaj. Elvégre olyan sok volt belőlük a polcokon, kinek hiányzik az a pár termék amit Ön és kedves családja önfeledten elmajszolt.

4.Mielőtt megvásárolna egy gyárilag becsomagolt terméket, bontsa ki. Ne törődjön azzal, hogy ugyan olyan termék már van kibontva. Amit Ön talált az biztosan más, és a doboza csak azért ugyan olyan mert megpróbálják Önt becsapni. Ne hagyja magát. Lehetőleg csomagoljon ki még legalább öt termket, aztán meg gondolja meg magát, és ne vegyen egyet se.

5.Közlekedve a bevásárlókocsival, lehetőleg mindig keresztbe parkoljon le vele valamilyen szűkebb folyóson. És sértődjön meg ha valaki arrébb meri mozdítani mert nem fért el Öntől.

6.Vásárlás után, csak akkor vigye vissza a bevásárlókocsit ha abba pénzt is tett. Ha nem volt benne, akkor lökje a parkoló kocsik közé. Soha ne foglalkozzon a másikkal, mert a másik nem is ember. 

 

 
Pontos idő
 
Magyarország 2009
 
2002-2010 számokban
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!